Web Analytics Made Easy - Statcounter

«اسماعیل لله گانی» مدیرعامل بانک رفاه در مراسم رونمایی از دو سامانه رفاه تولید و پرداخت غیر حضوری تسهیلات مستمری بگیران تامین اجتماعی که به مناسبت دهه فجر برگزار شد خبرهای خوبی برای بازنشستگان داشت.

به گزارش برنا، «اسماعیل لله گانی» مدیرعامل بانک رفاه در مراسم رونمایی از دو سامانه رفاه تولید و پرداخت غیر حضوری تسهیلات مستمری بگیران تامین اجتماعی با اشاره به اینکه عمده فعالیت‌های بانک رفاه در حوزه سلامت و خدمات‌رسانی به بازنشستگان است، گفت: طی سالجاری حدود 200 میلیار تومان اعتبار جهت پرداخت تسهیلات قرض الحسنه برای مستمری بگیران تامین اجتماعی اختصاص یافته بود که با همکاری سازمان تامین اجتماعی و بانک رفاه کارگران این تسهیلات به 2 هزار و 230 میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است و این افزایش اعتبار تسهیلات قرض الحسنه باعث شد که سامانه پرداخت غیر حضوری تسهیلات مستمری بگیران تامین اجتماعی راه اندازی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در مرحله اول و دوم پرداخت غیر حضوری تسهیلات قرض الحسنه مشکلاتی به وجود آمد اما با همکاری سازمان تامین اجتماعی و شرکت رایتل این سامانه غیر حضوری پرداخت تسهیلات شرایطی را مهیا می کند که بازنشستگان تامین اجتماعی بدون حضور در شعب بانک رفاه جهت ثبت درخواست و دریافت تسهیلات خود اقدام کنند.

وی تاکید کرد: با استفاده از این سامانه مراحل استعلام و تایید اهلیت اعتباری مستمری بگیران تامین اجتماعی بصورت مکانیزه و در کوتاه ترین زمان انجام می شود و در اول اسفند ماه به صورت همزمان بدون حضور به شعب بانک رفاه بیش از 104 هزار بازنشسته تامین اجتماعی تسهیلات قرض الحسنه دریافت خواهند کرد.

لله گانی در خصوص نحوه ثبت نام در سامانه غیر حضوری تسهیلات مستمری بگیران، گفت: بازنشستگان تامین اجتماعی می توانند طی هر ماه برای ثبت درخواست دریافت تسهیلات به این سامانه مراجعه کنند، مراحل اداری پرداخت این تسهیلات به صورت مکانیزه انجام خواهد شد و پس طی این مراحل در اول هر ماه تسهیلات قرض الحسنه به حساب بازنشستگان واریز می شود.

مدیرعامل بانک رفاه در ادامه به راه اندازی سامانه رفاه تولید اشاره کرد و گفت: در زمان بازدید از  مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان که بانک رفاه اعتباری بیش از 3 میلیارد تومان به صورت بلاعوض برای تامین بشکه‌های آب شرب در مناطق سیل زده سیستان اعطا کرد، مشخص شد بسیاری از کارآفرینان این استان در خصوص عرضه محصولات تولید با مشکلاتی روبرو هستند که بانک رفاه برای ایجاد بستر مناسب برای رشد تولید و معرفی محصولات تولیدی در مناطق محروم سامانه رفاه تولید را راه اندازی کرد.

لله گانی ادامه داد: این سامانه تمامی محصولاتی که در حوزه های مختلف در سراسر کشور بخصوص مناطق محروم تولید می شود را معرفی می کند و امکان خرید نقد و اقساط این محصولات از طریق این سامانه فراهم شده است.

وی افزود: همچنین جلسات مختلفی با صادرکنندگان کشور در خصوص صادرات محصولات کارآفرینان که قابل عرضه به بازار های جهانی هستند، برگزار شده است. بانک رفاه در اولین مرحله در مناطق محروم برای تولید فرش دست باف تسهیلاتی را ارائه خواهد کرد تا زمینه توسعه و صادرات این بخش مهیا شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بازنشستگان مستمری بگیران بانک رفاه وام بازنشستگان لله گانی تسهیلات بازنشستگان مدیرعامل بانک رفاه مستمری بگیران تامین اجتماعی پرداخت غیر حضوری تسهیلات تسهیلات قرض الحسنه سامانه رفاه تولید بانک رفاه لله گانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۵۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین‌ اجتماعی

به گزارش پارس نیوز ، سیدصولت مرتضوی در حاشیه برنامه پاسخگویی به سوالات مردمی در مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری، با بیان اینکه همه تلاش دولت این است که معوقات بازنشستگان تامین و پرداخت شود، اظهار کرد: سال گذشته و فروردین‌ماه امسال، بخش قابل توجهی از مطالبات بازنشستگان از جمله فرهنگیان بازنشسته در حوزه رتبه‌بندی پیش‌بینی، تامین، تخصیص و پرداخت شد. بخش قابل توجهی از مطالبات معوق سنواتی‌ سایر بازنشستگان نیز پرداخت شد.

دریافت بخشی از سهام آلومینیوم جنوب برای تادیه مطالبات بازنشستگان کشوری 

وی ادامه داد: بخش دیگری از مطالبات مانده که حدود ۸۰۰۰ میلیارد تومان است که خوشبختانه با دستوری که رییس جمهوری دادند و مصوبه هیات وزیران، بخشی از سهام آلومینیوم جنوب را برای تادیه مطالبات بازنشستگان کشوری دریافت کردیم. سند آن در حال انتقال است که باید تبدیل به ریال و پرداخت شود. همه تلاش ما این است که با قید فوریت این بخش از مطالبات بازنشستگان کشوری را هم پرداخت کنیم.

افزایش ۳۵ درصدی حقوق حداقل‌بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی

حقوق سایر سطوح درآمدی ۲۲ درصد + ۶۵۰ هزار تومان افزایش یافت

مرتضوی در ادامه از اعمال افزایش سنواتی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی خبر داد و گفت: ۳۵ درصد به حقوق حداقل‌بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی اضافه شد که این افزایش از اول فروردین امسال اعمال می‌شود. بخش دیگری از بازنشستگان نیز سایر سطوح درآمدی هستند که افزایش حقوق این افراد ۲۲ درصد + ۶۵۰ هزار تومان است؛ این رقم نیز اعمال و با حقوق اردیبهشت و خردادماه تحت عنوان مطالبات معوق پرداخت خواهد شد. 

۶۰ میلیون ایرانی مشمول دریافت کالابرگ 

تعیین تکلیف تداوم یا اتمام طرح فجرانه کالابرگ طی روزهای آتی 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه به موضوع کالابرگ  نیز اشاره و با بیان اینکه بالغ بر ۲۰ میلیون خانوار در دهک یک تا هفت درآمدی تحت پوشش طرح کالابرگ الکترونیکی قرار گرفتند، خاطرنشان کرد: حدود ۶۰ میلیون نفر از جامعه ایرانی مشمول کالابرگ شدند.

وی ضمن تشکر از فروشگاه‌های متصل به طرح کالابرگ افزود: با کمترین ضریب خطا و معطلی، حدود ۲۲۰ هزار فروشگاه با طرح همکاری کردند. سامانه مطلوبی طراحی شده و از این پس خدماتی که دولت قصد دارد در حوزه‌های مختلف ارائه کند، از بستر این شبکه ارائه می‌شود.

مرتضوی در ادامه در پاسخ به سوال ایسنا درخصوص برنامه دولت برای تداوم اجرای طرح کالابرگ الکترونیک نیز اینگونه پاسخ داد: در حال بررسی هستیم؛ سه ماه طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک اجرا و پرداخت شد. در حال ارزیابی نقاط قوت و ضعف هستیم و تصمیمات آتی را طی چند روز یا چند هفته آینده اعلام خواهیم کرد.

مرتضوی در ادامه سخنان خود به بخش کار و اشتغال اشاره کرد و گفت: ما به هدف‌گذاری رئیس جمهوری مبنی بر ایجاد سالی یک میلیون فرصت شغلی هم در سال ۱۴۰۱ و هم در سال ۱۴۰۲ دست پیدا کردیم که این یک میلیون فرصت شغلی به شیوه‌های مختلف راستی آزمایی و بالغ بر یک میلیون فرصت شغلی ایجاد شده است.

وی ادامه داد: یکی از تهدیدها، ضریب پشتیبانی صندوق تامین اجتماعی بود که با تدابیر اندیشیده شده، ضریب پشتیبانی هم حفظ شد و کاهشی نشد.

افزایش ۳۰ درصدی مستمری‌ مددجویان بهزیستی

مرتضوی در بخش دیگری به افزایش ۴۰ درصدی مستمری‌ مستمری‌بگیران تحت پوشش سازمان بهزیستی در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و یادآور شد: در سال جاری در اجرای قانون این موضوع با افزایش ۳۰ درصدی همراه است که اعمال و پرداخت شده است. حسب گزارش رئیس سازمان بهزیستی، تقریبا از جامعه هدفی که باید تحت پوشش قرار بگیرند، پشت نوبتی نداریم.

معیشت مردم و آسیب‌های اجتماعی؛ دو دغدغه رئیس جمهور 

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به سوالی درخصوص موضوع آسیب‌های اجتماعی نیز گفت: پدیده آسیب‌های اجتماعی آزاردهنده شده و رئیس جمهوری نیز نسبت به تمام مسائل کشور حساسیت دارند، اما نسبت به چند مسئله حساسیت خاصی دارند که یکی از آنها بحث معیشت مردم است که نسبت به این موضوع همواره تدبیر و برنامه‌ریزی داشته و به دولتمردان تاکید موکد دارند. یکی دیگر از دغدغه‌های رئیس جمهور آسیبهای اجتماعی است؛ باید سن ازدواج به سن مطلوبی برسد و خدای نخواسته طلاق در کشورمان نباید روند افزایشی داشته باشد و حتما باید کاهشی باشد. البته نظام آسیب‌های اجتماعی در کل دنیا وجود دارد اما زیبنده کشور ما نیست و در این راستا برنامه‌ریزی‌های متنوعی هم صورت گرفته است.

مرتضوی ادامه داد: بخش اعظمی از کار در حوزه آموزش، تبیین‌گری و ارائه تسهیلات است که برعهده ماست. شاید یکی از دلایل افزایش سن ازدواج همین مسئله اشتغال باشد که وزارت رفاه و دولت همه تلاشش این است که بتوانیم اشتغال را افزایش دهیم که الحمدالله در حال تحقق است. در سایر حوزه‌ها نیز در حال برنامه ریزی هستیم که باید برنامه‌های متنوع فرهنگی داشته باشیم. امید است بستر مناسب را برای کاهش آسیبهای اجتماعی فراهم کنیم.

تعیین حداقل حقوق و دستمزد کارگران همچنان بر عهده شورای عالی کار

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به سوالی درخصوص ارسال لایحه‌ای به مجلس درباره حقوق کارگران نیز توضیح داد: چند موضوع در دستور کار قرار دارد که یکی از آنها بحث امنیت شغلی است که لایحه امنیت شغلی را به دولت تقدیم کرده‌ایم و در کمیسیون‌های فرعی و اصلی تصویب شده و منتظر طرح آن در صحن دولت هستیم. وزارت تعاون، کار و رفاه همچنین پیشنهاد اصلاحیه ماده ۴۱ و ۱۶۷ را داشته و در جلسه‌ای که به مناسبت روز کارگر با حضور رئیس جمهوری برگزار شد، برخی نمایندگان و تشکلها از ایشان درخواستی داشتند که ماده ۴۱ به همان سبک باشد و همواره شورای عالی اشتغال حداقل حقوق و دستمزد را تامین کند و برعهده مجلس قرار ندهیم.

وی ادامه داد: رئیس جمهوری اشاره‌ای داشتند که ما درک کردیم و از ارسال لایحه اصلاح ماده ۴۱ عقب نشینی کردیم.

منبع : ایسنا

دیگر خبرها

  • عدد نهایی حداقل «حقوق» بازنشستگان مشخص شد
  • حداقل «حقوق» بازنشستگان؛۱۰ میلیون و ۹۰ هزار تومان؛ افزایش ۱۵۰ درصدی حق عائله‌مندی و اولاد
  • جدیدترین جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین‌ اجتماعی
  • حداقل «حقوق» بازنشستگان؛۱۰ میلیون و ۹۰ هزار تومان/ افزایش۱۰۰ و ۵۰ درصدی حق عائله‌مندی و اولاد
  • حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۳ چقدر افزایش یافت؟ کف و سقف جدید حقوق اعلام شد
  • جزییات افزایش ۳۵درصدی حقوق حداقل‌بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است
  • صدور فیش‌های حقوقی جدید بازنشستگان +جزئیات میزان افزایش